Söndag med jobb

Gårdagens loppis var rolig. Fick några saker sålda, men köpte mer. Köpte bland annat pessoalounge (nu du Grålle!), equality line-schabrak, ett träns att ha hemma o så. Blev helt enkelt lite bra-att-ha saker! Var hemma strax innan 14, då red jag båda hästarna. Grålle trimmades på ridbanan. Har börjat hitta knapparna för att undvika konflikter med honom när han har så mycket energi att han inte använder hjärnan. Går riktigt riktigt bra nu - kul!! Har dessutom planerat in en tävling med honom, den 19 oktober i Hamre! FINALLY! 
Sune joggades på grusvägarna, var lite spänd med gick ok!
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Red Sune på kvällen i paddocken, skönt att ha en med belysning. Jobbade igenom sidorna lite mer och kändes som om han kom loss ganska bra. Imorgon bitti kommer Monica hit och kollar igenom dem båda. Ska bli skönt att få det checkat så man vet om det är något som stör dem! 
 
Nu ska jag plugga resten av kvällen. Imorgon ringer klockan vid 6, ska fixa stallet och även hinna plugga lite innan Monica kommer vid 9. Efter lunch har jag möten och på kvällen blir det ett pass på gymmet!