Planen framåt

Vi har en rolig höst framför oss! Utmaningar, mål och ambitioner. 
 
Jag är tillfrågad att vara med i en långsiktig elit-satsning med klubben. Det är verkligen superkul att resultaten den senaste tiden leder till detta. Jag var på ett möte i förra veckan där vi pratade om planen framåt, vad vi ska prioritera och hur vi ska kunna bli så bra som möjligt. Det är riktigt kul att få träffa personer som har samma drivkraft som en själv och där vi alla ska jobba mot ett gemensamt mål. 
 
Planen/förhoppningen med Grålle är att prestera så bra som möjligt i de 120/125 starter han gör under hösten. Målet är att bli ett av de ekipage som ingår i nästa års "kärntrupp". Den kommer presenteras i slutet på oktober så vi har viktiga tävlingar framför oss. Grålle kommer även få hoppa in och gå div 2 nu under hösten. De saknade ryttare och Grålle kan gått få gå lite lag, inte minst är det viktigt att träna på det inför nästa år. 
 
Planen för Sune är att han ska få komma ut och tävla. Dock krockar några av de planerade tävlingarna med Grålles tävlingar, men jag hoppas kunna pussla så de båda får åka. Vi har träningar för Anita under hela hösten vilket jag tror kommer ge mycket. 
 
Planen framåt!
29-30/8 Träning för Anita
3-4/9 Tävling Jump Club (Grålle) Div 2
17-18/9 Tävling Sportriders (Grålle) DM
19-20/9 Träning för Anita
1-2/10 Lurbo (Grålle) Div 2
9/10 ERK (Grålle)
29/10 Hallsta (Sune)
5/11 Eskilstuna (Sune)
5-6/11 Hamre (Grålle)
12-13/11 Märsta (Grålle)