I KÄRNTRUPPEN!!

Under 2016 blev jag uttagen till den elit-satsning som sker inom hoppningen på Enköpings Ridklubb. Jag fick då höra att det skulle väljas ut en kärntrupp som är aktuell för att rida den högsta serien, vilket för klubben just nu är div 1. Mitt mål blev ganska snabbt att prestera resultat som gjorde att jag och Grålle blev en del av den truppen, och gissa vad?
 
DET ÄR VI !!! 
 
Det är så kul att allt slit och jobb som vi lagt ner under alla år äntligen betalar av sig. Det visar verkligen att gediget arbete och intresse är det som gör att man når sina mål. Nu ska vi göra allt för prestera på topp! 
 
Välkommen 2017. Vi är redo.

Duktig Sune!

Igår fick Sune åka på träning hos Helena. Han var verkligen superduktig! Fokus var på att hoppa en serie och ännu mer travhoppning. Vi gjorde serien ganska enkel för honom, eftersom vi fortfarande jobbar med att han ska bygga förtroende och tycka att hoppningen är kul. Det gjorde han verkligen igår!! Så duktig! Är så imponerad över den utveckling som skett på en månad. Vi har verkligen ett bra samarbete jag och Helena.
 
 
 
Anledningen att Grålle inte fick följa med var att han varit lite ofräsch. Inge svullen eller varm på nått ben, utan tror han fått en sträckning. Men idag såg han mycket bättre ut igen, han är oerhört pigg så tror han inte har ont. Han ska få komma igång igen i lagom takt. På måndag kommer även vår equiterapuet ut och kikar igenom honom, blir lite nålar och laser. Tills dess har han både täcke och nackskydd från back on track.
 
Imorgon är det nyårsafton. Jag spenderar den tillsammans med mina närmsta vänner och alla djuren. Tror det kommer bli en trevlig kväll! Önskar er alla ett gott nytt år!
Visa fler inlägg