Duktig Sune!

Igår fick Sune åka på träning hos Helena. Han var verkligen superduktig! Fokus var på att hoppa en serie och ännu mer travhoppning. Vi gjorde serien ganska enkel för honom, eftersom vi fortfarande jobbar med att han ska bygga förtroende och tycka att hoppningen är kul. Det gjorde han verkligen igår!! Så duktig! Är så imponerad över den utveckling som skett på en månad. Vi har verkligen ett bra samarbete jag och Helena.
 
 
 
Anledningen att Grålle inte fick följa med var att han varit lite ofräsch. Inge svullen eller varm på nått ben, utan tror han fått en sträckning. Men idag såg han mycket bättre ut igen, han är oerhört pigg så tror han inte har ont. Han ska få komma igång igen i lagom takt. På måndag kommer även vår equiterapuet ut och kikar igenom honom, blir lite nålar och laser. Tills dess har han både täcke och nackskydd från back on track.
 
Imorgon är det nyårsafton. Jag spenderar den tillsammans med mina närmsta vänner och alla djuren. Tror det kommer bli en trevlig kväll! Önskar er alla ett gott nytt år!