Stubbåker

Igår fick båda hästarna gå på stubbåkern. Grålle i sällskap med Lise och Louise, medan Sune fick gå själv. Grålle var pigg men skötte sig bra. Han är inte så van att ridas ut i grupp, men alla hästarna skötte sig jättebra så det var skönt! Vi red runt på en del åkrar och det blev en bra runda med både skritt, trav och galopp. 
Sune var så fantastiskt avspänd och lugn, hade gramanen på för säkerhetsskull, men den hade jag kunnat lämna hemma. Han gick i en avspänd låg form och jobbade igenom hela kroppen, HELA PASSET! Annars brukar han kunna bli spänd under någon del av ridpasset - men inte igår. Fantastisk känsla!
 
Tänk att man efter 5,5 år tillsammans med en häst kan bli så överraskad och lyrisk över ett avspänt pass på stubbåkern? Då förstår ni kanske hur mycket vi kämpat tillsammans under åren för att komma just dit :-)
 
Bild från förra hösten. Foto: TK Equestrian Photo
 
Imorse blev det ett nytt CrossFit-pass, som bestod av olika KB-övningar och hopprep. Ett pulshöjande och bra pass! Idag vilar båda hästarna och jag ska iväg på kräftskiva, men kommer utan tvekan se EM-finalen ikväll! Vi hörs :-)
#1 - - Ebba Carlström:

Jag har också sådana pass med min medryttarhäst, efter 3 år. Då blir man glad på något sätt :)

Svar: Ja visst blir man det! Man får passa på och njuta extra mycket dessa pass, så man orkar kämpa det dagar det går lite mer emot. Kämpa på och lycka till med din häst :)
LiLe Häst

#2 - - Anita:

Fint :D