Sune debut 1.15m

Gårdagens start gick inget vidare men vi fick med oss massor av rutin. Det "enda" problemet igår var att Sune blev så grymt stark inne på banan. Han tog bettet och lyssnade inte för 5 öre. Höjden är inga som helst problem, och när han slappnar av hoppar han så bra - men. När en fyrbent varelse på ett halv ton bestämmer sig för att galoppera fort och dessutom biter tag i bettet har inte den lilla varelsen på ryggen så mycket att säga till om. Så, nu ska vi trimma. Mycket markarbete, trimma och nöta över småhinder. Få till bättre samspel och lydnaden ett snäpp till.
 
 
Jag vet vart Sune måste vara för att han ska hoppa bra, och där var han inte igår. Han måste vara ärlig för benen, bära sig själv och inte ligga på för mycket i handen. Jag vet vad jag strävar efter, nu måste vi bara ta oss dit :-) Tänk vilken rolig sport detta är!
 
Vi har inga fler tävlingar i augusti, utan nu blir det träning. I september kör vi på igen, då startar han Jump Club 3/9, Sportriders 8-9/9 samt Sundbyholm 23-24/9. Han kommer gå 110-klasser, förutom på Sundbyholm när han startar en 115.