Sista veckan innan semester...

Såhär sista veckan innan semestern studsar man inte direkt upp när klockan ringer vid 5-tiden på morgonen. Men, sakta men säkert tar man sig upp. Det blir lättare när man vet att det bara är 4 arbetsdagar kvar tills 4 veckor semester. 
 
Helgen
Sune skötte sig bra i helgen, även om jag inte var nöjd med ridningen på lördagen. Jag hade honom alldeles för mycket i handen, vilket också ledde till 3 nedslag. Inte nöjd med ridningen, men jag visste ganska direkt vad som gått snett. I söndags var han betydligt bättre för skänkeln, hoppade väldigt runt och avslappnat, och jag kunde rida på rätt antal galoppsprång på linjerna. Dock tittade han till på ett räcke och var inte tillräckligt snabb i tassarna för att klara det felfritt, så ett nedslag. Men en betydligt bättre runda än på lördagen. Nöjd med honom och hans prestation, nu ska vi bara få till det hela vägen så kommer nog nollrundorna så småning om :-) (Film kommer)
 
Igår
Igår var det dags för en tripp till Malin för att låta Helene Stridbeck titta på båda hästarna. På Grålle kunde hon se en positiv förändring av nacken, bättre rörlighet och musklerna var mjukare. Riktigt härligt att höra! Hon behandlade med nålar och ultraljud i det område han blev behandlad, i övrigt var han fin!
Sune fick fina ord om sina muskler, han är fint extriört och nu när han lagt på sig både hull och muskler ser han ut som en tävlingshäst :) Han var något öm i bakknäna, han har ju tränat och tävlat en del nu under våren så kanske inte så konstigt. Men han ska vila nu i 2 veckor vilket hon trodde skulle göra susen. Det var inget hon tyckte behövde behandlas utan bara en lugnare period, så det var skönt! 
 
Sune ska som sagt vila 2 veckor framåt. Grålle har börjat galoppera och känns fin. Han ska fortsätta trappas upp successivt, sedan får vi se vad Emilia säger nästa måndag på återbesöket. Håller tummarna för grönt ljus!