Måndag

Ni kan vara lugna, jag har inte slutat blogga men jag behövde en liten paus. Så kan det vara ibland. Fullt upp med jobbet, plugget och hästarna. Min träning får stå tillbaka, måste priotera orken till det andra just nu helt enkelt. 
 
Sune är den enda som rids just nu. Grålle fick ett balltramp för två veckor sedan, som inte velat läka och måste "opereras". Operera kanske är fel ord, men det måste skäras bort hud för att det ska kunna läka ihop. Anna-Lena (min granne som passande nog är hästveterinär) var ute i fredags och la ett ordentligt bandage, och imorgon kommer hon för att göra ingreppet. Håller tummarna för att allt går bra och att det får läka fint. 
 
Sune ska iväg och träna imorgon. Vi gör sista utomhustävlingen på lördag på Sundbyholm. Han går då 105 och 115 avd. B. Hoppas kunna få till bra ridning så vi avslutar utomhussäsongen på ett bra sätt :-)
 
 
I nästa vecka åker jag till Island med jobbet. Som vanligt vemodigt att lämna allt här hemma men ska bli kul att få uppleva det. Har dessutom ytterligare en upplevelse-resa att se fram emot för i februari nästa år bär det av till SVALBARD! Har alltid velat åka dit och äntligen ska det bli av, ska bli såå häftigt!!
 
Nu är det inte långt kvar tills man får sova. Upp som vanligt vid kl. 5 för att jobba någon timme innan det blir stallet för att släppa ut hästarna och ta emot veterinären. Håll tummarna för oss imorgon!