Måndag efter jobbhelg

Regnet öser ner. Det blåser storm. Det är så grått ute att man måste ha lamporna igång redan vid lunch. Idag är en sån dag då det är lite extra skönt att studera på distans och faktiskt inte behöva åka någonstans. Istället kan jag sitta i mina myskläder vid köksbordet med en kopp te och skriva på C-rapporten som ska vara inne på torsdag. Rapporten handlar om att granska och analysera en hemsida utifrån vad kurslitteraturen säger om hur man designar interaktiva system. Riktigt intressant! 
 
Jag har jobbat i helgen, vi har haft fullt upp med mycket kunder och bra försäljning, riktigt kul! Ser faktiskt fram emot att jobba även nästa helg, då är det vår bästa försäljningshelg på hela året! Vi är jättemånga som jobbar så det ska bli hur kul som helst!
Dessutom har vi fått nytt system på jobbet, så då är det lite extra kul för en sån "nörd" som mig att jobba och se hur de utvecklat gränssnittet osv. Dessutom fick jag lite ideér till vad min kandidatuppsats skulle kunna handla om. Börjat klura på det redan nu, skriver den troligtvis redan nästa höst så inte SÅ långt kvar! 
 
Igår var jag på språng från det att jag gick upp tills att jag gick och la mig. Hade kanske 45 min vila totalt under dagen. Men det är inget som hindrar mig. Det blev middag i sadelkammaren och sedan red jag båda hästarna. Sista hästen var klar vid 21.05. Inte varje söndagskväll man sitter på hästryggen så sent, men vad gör man inte för sina grabbar. De båda skötte sig riktigt bra. Idag har Sune få lite akupunktur igen, även Grålle fick lite i förebyggande syfte. 
 
Från och med idag bor jag inte själv längre. Utan jag har fått sällskap av Sessan, en 2årig katttjej som kommer från Djurhemmet Hitta Katten. Hon är oerhört mysig, redan efter några minuter hade hon acklimatiserats sig och ligger nu och sover bredvid mig i soffan. Ska bli så mysigt att ha en katt igen! Har haft det praktiskt taget hela mitt liv, så kändes lite konstigt att inte ha någon. Men det löste vi :-)

Det tog inte lång tid innan hon hittade fårfällen i sängen
Bild från när hon bodde på katthemmet!
Visa fler inlägg