En innehållsrik vecka

Förra fredagen var det äntligen dags för spaweekend i Tällberg. Det var en mycket lyckad helg med avkoppling, promenader, massage, bad i bubbelpool, fantastisk frukostbuffé och såklart trevligt sällskap. Helgen var mycket välbehövlig!
Denna utsikt har man inte varje dag
 
Efter två nätter hemma var det dags för nästa upplevelse. Denna gång motsatsen mot hotell och spa. Istället åkte vi ut i skogen, och bodde på hotell Ådö. Som bestod av ett 12kvm stort tält. Vi hade nämligen teambuilding med avdelningen. Vi fick åka fyrhjuling i skogsterräng (skitkul!!), skjuta pilbåge, laga mat över öppen eld/gasolkök, bada vedeldad badtunna och därefter sova i tält. För att vi inte skulle frysa när vi sov turades vi om att sitta eldvakt. En väldigt annorlunda upplevelse, men jag var stormförtjust. Man är ju trotsallt en lantis!
Hotell Ådö. Ett tält på 12 kvm där 10 personer skulle få plats. Det var tur att vi hade fd. militärer som visste hur tältet skulle sättas upp ;)
För att inte skita ner sig när vi körde 4hjuling fick man låna overall. Livet är inte lätt som kort.. 
 Jag hade ansvar för att steka biffarna, som blev så otroligt goda. Inte helt lätt att laga ihop en måltid på 1,5h när man bara ges lite råvaror. Men vi arbetade väldigt bra i teamet och lagade chili o bacon biffar med kolgrillad sötpotatis, kantarell- och vitvinssås samt en sallad till.
Att sitta inne i lappkåtan och stirra in i elden var verkligen hur mysigt och avkopplande som helst. 
 
Imorgon är det dags för årets första julmarknad, nämligen Jul på Färna! Ska bli riktigt mysigt. I övrigt blir det att fortsätta i samma takt som innan med kandidatuppsatsen. Om 3 veckor ska det första råmanuset vara inlämnat, tiden går så fort!!!
Nästa vecka väntar jobb måndag-lördag för att på söndag åka till Skövde för att hälsa på en ny bekantskap. Kan ni gissa vad jag ska göra? Kan ge ledtråd att bekantskapen har fyra ben och svans. 
Visa fler inlägg