Välkommen 2019!

I mitten av december skrev jag ett inlägg som jag skulle publisera här i början av januari. Men det hände så mycket vid årsskiftet, och allting var så ovisst, att det helt enkelt inte var läge att publisera det. 
 
Det som hände var nämligen att Bombus blev sjuk och fick åka in till Ultuna, där hon stod på intensivvård i en vecka. Det var en väldigt oviss tid, och hon var alldeles för nära att stryka med. Men tack vare fantastiska veterinärer, både på hemmaplan och på Ultuna, så klarade hon sig och har varit hemma nu i två veckor. 
 
Första veckan stod hon på box, men nu har de börjat gå ute om dagarna igen. Dessutom är det bara Dumle och Bombus hemma i stallet nu, efter att min kompis häst tyvärr fått somna in. Men de trivs så bra tillsammans, det värmer i hjärtat <3
 
Bombus drabbades av akut kolit, grovtarmsinflammation. Troligtvis efter allt som flytten innebar för henne, en lång resa, foderbyte, avvänjning från föl osv. Nu är hon pigg hemma, äter och dricker som hon ska. Blodproverna ser bra ut och jag får börja sätta igång henne om en vecka. 
 
Så, nu vet ni vad som hänt här kring årsskiftet. Nu siktar vi framåt på allt vad 2019 har att erbjuda!
 
Visa fler inlägg