Fina hästar

Hästarna var pigga och glada hos Helena idag. Man märker att de verkligen tycker det är så kul att få åka iväg och träna/tävla. De var nog lite extra pigga idag eftersom de inte fått träna hos henne på 3 veckor. Men nu så, är vi tillbaka på banan igen :-)
 
Sune var först ut. Han var lite tittig i början, men efter att jag fått äta lite sand så var vi båda mer skärpta och gjorde fina rundor. Han hoppade bana på 110, vilket han gjorde väldigt bra. Det var bra att få hoppa bana i och med det nya bettet. Men det fungerar bra, och vi blir mer och mer samspelta på det. Sune har dock fått så mycket självförtroende nu att han gärna vill dra innan hinderna, så det måste vi jobba bort. Men när hinderna blir lite större backar han automatiskt av lite mer. Kommer bli bra det här :-)
 
Grålle var väldigt pigg, men som vanligt gjorde han allt sitt rätt utan några konstigheter. Vi hoppade bana på 130, och det kändes enkelt. Fick perfekt distans på hinderna, Grålle lyssnade precis som han skulle och ja, vi fick boosta vårt självförtroende ytterligare. Vi är mer än redo för 130 på tisdag!
 
Tror mamma blev lite nervös när hinderna blev 130, för allting blev utan fokus. Men ni får den rundan ändå :-)
 
Nu är det hög tid att sova, vi hörs!
0 kommentarer publicerat i Träningar
Taggar: LiLe Häst, elitsatsning, hoppträning, häst, ridsport, safety system, träning