1.15 på Hamre

Idag var Sune bättre än igår, även om vi fick två nedslag. Banan var ganska maxad, så pass att vissa hinder faktiskt låg på 120. Han var mer avslappnad idag, vilket även gör att han går mer framåt och då även blir starkare. Fick honom lite för mycket i handen, och när han skjuter ifrån som han då gör så hoppar han mer framåt än uppåt. Men utöver det så kändes han bra. Han tvekade lite till B i kombinationen men då var jag snabbt där och ramade in. 
Han hade en helt annan vilja och självförtroende idag, han mer letade hinder. Jag hade ett bra stöd i skänkeln hela banan och det gör att han inte tittar på allt utan mer fokuserar på hoppningen. Väldigt nöjd med att jag hade skänkeln på plats även när han hänger i handen, fortsätta jobba på lydnaden och kanske testa ett nytt bett. 
 
 
Nu i veckan blir det lite uteritter för Sune, sen får han troligtvis träna på torsdag. Funderar på att göra en tävling till innan vi kör ett vinterbreak, men ska fundera på det lite till innan jag anmäler. Grålle fortsätter som vanligt, ökar successivt :-)