Näst sista månaden på 2018

Saknaden efter Grålle är lika stor nu som den varit de senaste månaderna. Man kommer på sig själv att tänka "men det här täcket skulle vara bra till Grålle", innan man kort efter kommer på att han inte längre finns i stallet. Usch, den sorg han lämnade efter sig går inte att beskriva med ord riktigt. 
Att ha Dumle i stallet lättar upp stämningen betydligt. Han är en sådan härlig kille som sprider glädje omkring sig med alla sina påhitt och kanske framförallt grimaser. Alltid gör han nått :-) 
Inridningen går enligt plan, och jag har nu suttit på honom 3 gånger. Igår skrittade jag två varv på ridbanan uppsuttet utan problem. När det var mörkt ute dessutom och lamporna på ridbanan som ger ett annorlunda ljus. Dessutom börjar han lära sig galoppera vid longeringen också, så framstegen är flera och betyande. Riktigt roligt! Snart väntar dock vintervila för hans del, där allting han lärt sig den senaste tiden ska få sjunka in. 
Om lite drygt 1 månad kommer min nya bekantskap till stallet. Det ska bli spännande att se vad det är för något och om vi kommer trivas tillsammans. Jag hoppas det :-)
 
Nu ska jag åka iväg och hämta två pallar med spånbalar. Lika bra att bunkra upp inför vintern. 
 
 
#1 - - Anna:

Åh. Har du hittat en till pålle?