Tuff tuff

Vi var till Sala för att hämta en traktor! Vi har nämligen köpt en liten som är perfekt till att sladda paddocken och viss snöplogning. Den är dock långt ifrån vacker...

Tuffa brudar kör traktor, right?

Bloggtorka

Har haft lite bloggtorka några dagar nu. Har ju bara en häst igång så det är väldigt lugnt.. Har inte haft möjlighet att åka till Tina o rida Spindel o Spex då dels jag har varit borta, men sedan har mamma o pappa även varit lite borta. Men nästa vecka ska jag förhoppningsvis åka dit igen.
Nu lite uppdatering kring hästarna!

Ruh: Har vilat snart 1 vecka och har blivit lugnare. Förhoppningsvis har han mognat lite tills han ska igång igen, då blir han oftast mycket lättare att jobba med :)

Birdie: Vilar också nu lite oplanerat. Men Lena kommer och kollar henne på måndag. Det är för henne väldigt snabbt som hon kunde komma, i höstas när vi skulle kolla upp hästarna i förebyggande syfte fick vi vänta i över en månad på att hon kunde komma. Ska bli skönt att få svar!

Grålle: Är den enda som går nu, men han är så fantastiskt fin!! Var och tränade för Tina för en stund sedan och han var så klockren. Han har verkligen mognat under vilan och var på topp idag. Tina sa att om vi matchar honom rätt i lagom tempo kommer han utan tvekan gå svår hoppning (150). Världens bästa lilla Grå!!


I eftermiddag ska vi åka till Sala och hämta ett verktyg som vi verkligen kommer ha användning här på gården, och ffa i vinter. Vad kan det vara!?

Update!

Jag har varit i Stockholm med mamma igår och idag. Kom hem vid kl. 20 igår så då longerade jag Grålle en sväng, han var fin. Idag åkte vi hem lite tidigare eftersom jag hade träning kl. 18. Birdie fick följa med, tyvärr kändes hon inte som vanligt. Hon var sur och ville inte strecha ut högersidan. Ska ta ut en massör som får kolla igenom henne.

Ruh har fått lite ledigt, han har utvecklats nått enormt nu på slutet och var duktig i helgen. Det var ganska förståligt att han tog slut i andra klassen då han börjat jobba med nya muskler och hade säkert rejält med mjölksyra. Nu får han 2 veckors vila.

Grålle reds på gräsbanan idag, väldigt fin! Imorgon blir det gräset igen, sedan blir det träning för Tina antingen torsdag eller fredag!
Visa fler inlägg