Resten av dagen

Under eftermiddagen var jag över o hopptränade Sune. Han var väldigt spänd idag, hoppade o for för det mesta. Han var tittig på hinder osv. Man märkte att det var två veckor sedan han hopptränade... Men mot slutet när flera hästar lämnat ridhuset slappnade han av och hoppade runt en banan väldigt bra. Så det känns skönt att han kan slappna av även om han börjar passet med att vara som en fiolsträng. 
 
På kvällen har jag suttit i telefonmöte. Vi gjorde klart två uppgifter i kvalitetsstyrningen; QFD-matris och en kravspec. Så nu ska vi bara sammanställa allting så är det klart för inlämning på måndag! Imorgon åker jag till Eskilstuna igen, det är dags för presentation av hela informationsdesignens uppdrag! Sedan är den kursen, mer eller mindre, slut! Måste bara lyckas publicera mina labbar... Men det är morgondagens problem.
 


Solvalla m. Grå

Besöket i Stockholm bestod av att åka till Solvalla med Grålle. Det gick jättebra, Claes böjde igenom utan några som helst reaktioner från Grålle. Han menade på att fräschare häst får du nog leta efter. Det var riktigt skönt att höra!
 
Så nu kan jag börja bygga upp honom inför nästa år. Dels ska han träna styrka, men även oxer-räcke kombinationer eftersom det är vår akilleshäl. Han kommer även få några veckors vila när jag opererar foten.
 
Nu siktar vi mot ett bättre 2013!
Visa fler inlägg