Min sista semesterdag...

... spenderades i Stockholm! Lite miljöombyte från landet, titta på lite människor, äta god mat och självklart lite shopping. Vi åkte vid 10 imorse, så innan dess longerade jag Grålle. Han var fin, lite seg men nu var han mycket jämnare än för några veckor sedan. 
Vi var i Stockholm fram till 17, så strax efter 18 var jag på gymmet för att träna mage. Var där i ca 1,5 h innan jag åkte hem och longerade Sune. Han fick mest springa av sig. Imorgon blir det nog gräsbanan om underlaget duger!
 
Imorgon börjar jag jobba igen. Känner mig inte speciellt motiverad till det, en veckas ledigt till hade inte skadat. Men jag tänkte försöka få ledigt en vecka i augusti istället. Imorgon jobbar jag 14-20.20, så hästarna ska hinnas med innan det. Inget gym imorgon, men får se om jag ger mig ut på en springtur. Måste komma igång med löpningen igen, då jag anmält mig till Tjejmilen 2013! Den går den 7 september i Stockholm, så gäller att komma i form tills dess!
 
Nu ska jag dejta kudden!

Fredag

Morgondagens tävling i Lurbo är inställd av arrangören pga smittsamt virus på anläggningen. Skittråkigt!! Hade verkligen sett fram emot att komma ut på tävlingsbanorna igen. Eftersom denna tävling inte blev av så är det ganska länge till nästa, jag jobbar en hel del helger så målet är nu att komma iväg till Vänsta den 21/7. Nästan en månad kvar :(
 
Men nu blir det massa träning fram tills dess istället. Onsdagens träning hos Tina var verkligen nyttig för oss båda. Handlade mycket om att jag ska släppa kontrollen lite mer, låta Sune galoppera och sköta jobbet själv. Jag har varit ett kontrollfreak på honom eftersom han har varit som han varit, man har aldrig riktigt vetat vad han ska göra. Men nu har han ändrat sin inställning, nu hoppar han i alla lägen även om det är titthinder eller inte. Så nu gäller det för mig att släppa hindret med blicken, hålla galoppen och låta honom sköta resten och bara finnas där som stöd. Fick till det riktigt bra på slutet och då visade han verkligen vilken kapacitet han besitter. Som Tina sa, om jag kan låta bli att vara ett kontrollfreak och låta honom sköta uppgiften går han 130 felfritt om ett år. Nu jäklar! Film kommer senare!
 
Igår trimmade jag Grålle på ridbanan, han börjar gå riktigt bra nu. Härligt att han slutat upp med alla dumheter... Nästa onsdag åker jag över till Tina och får lite tips. Nu ska han byggas upp igen men jag hoppas på att vi kan vara ute på tävlingsbanorna i augusti igen. 
Sune joggades lite lugnt på gräsbanan idag och jag har även börjat organisera sadelkammaren. Lite svårt att göra det när man saknar inredning, men den skulle komma på tisdag så det är bara att vänta tills dess!
 
I eftermiddag ska jag till gymmet för ett benpass! Nu ska jag njuta av mina sista dagar på semestern, på måndag är det tillbaka till det normala igen...
Visa fler inlägg