VG PÅ KANDIDATUPPSATSEN!

Jag är så himla glad just nu. JAG FICK VG PÅ MIN KANDIDATUPPSATS!!!!! Vilket med andra ord betyder högsta betyg! Det trodde jag aldrig jag skulle lyckas med när jag slet med detta under hösten!
 
Examinatorn skrev detta omdöme:
"Linn Leneklint får betyget Väl godkänd för sin kandidatuppsats ”Effekter av att införa en Configuration Management Database. En kvalitativ fallstudie på ett IT-företag” försvarad vid ett seminarium 2016-01-21.

Författaren har bedrivet en djup och omfattande studie där hon först gjort en undersökning av förväntade effekter, sedan implementerat och därefter undersökt upplevda effekter av en CMDB. Leneklint argumenterar inledningsvis för ett forskningsgap vilket gör att uppsatsen har hög relevans. Författaren bidrar både till tillämpning av ITIL som ramverk och utvärdering av effekter av dess tillämpning. Studien har hög trovärdighet. Det framgår dels hur samma studie kan upprepas kontinuerligt för att företaget och andra ska kunna följa upp effekter, dels vilka effekter som kan anses som "baseline" för vidareutveckling av kunskap om detta. 

Vid samma seminarium genomförde Leneklint en godkänd opposition."

Det känns så kul att få avsluta mina studier på detta vis. Det är personligen kul att ha fått ett VG, men även kul att se att jag bidragit med en givande studie! Detta arbete ska jag ta med mig, och faktiskt låta mig själv vara stolt över det! Nu ska jag njuta av denna känsla så länge jag kan! 

 

GODKÄND KANDIDATUPPSATS

Igår fick jag det efterlängtade mailet. Ett mail som jag inte trodde jag skulle få. Men, jag fick det. Mailet som bekräftade att jag är godkänd på min kandidatuppsats i Informatik!!!!
 
Det var så oerhört skönt att få veta att jag klarat det. 4,5 månad, 56 sidor och 18857 ord blev det. Examinatorn sa till mig redan i december att det är få som får sin uppsats godkänd vid en första anblick. Men det fick jag!!! Nu väntar jag bara på att alla poäng ska rapporteras in och sedan ska jag ansöka om examen. Det är verkligen nära nu!!
Så sant som det är sagt!
 
Vi hörs //En väldigt glad tjej
 

Efterlängtad helg!

Jag var hemma vid halv 2 natten mellan torsdag och fredag, för att sedan gå upp vid 05:30 på fredag morgon. I natt har jag fått ordentligt med sömn vilket betyder att jag känner mig tillbaka på banan igen. Har suttit med uppsatsen två timmar nu på förmiddagen, har lite småsaker som jag ska fixa till. Det är inget som tas med i bedömningen, men om den blir godkänd ska den publiceras och då vill jag att detta ska vara fixat. 
 
Nu sitter jag med min kaffekopp och ska snart gå till stallet. Blir nog en skrittur med Grålle och sedan undersöka Sunes överben lite mer. Det är fortfarande aktivt och han har ont, så han får vila tillsvidare. Finns inte så mycket mer att göra. Jag ska även fixa med foder och lite annat smått och gott. Så skönt att kunna lulla runt i sin egna takt när det dessutom är ljust. De sista veckorna har varit så intensiva med skolarbetet så nu är det skönt att det mesta är klart!
 
I eftermiddag ska jag hämta hem Björne som varit hos mamma. Då blir nog Sassa glad, får hon någon att busa med igen. 
Grand finale!
Visa fler inlägg