ERK kvalade till eliten!!

Läs hela artikeln HÄR
 
Vi gjorde det!!! En stark insats under alla fyra omgångar, 1a - 2a - 3a - 2a, gav oss en total vinst i Div 1 och vi kvalade därmed även till elitserien nästa år! Så jäkla roligt och välförtjänt! Vi har varit ett härligt gäng, både vi som ridit i laget men även alla runtomkring som stöttat och hejat på oss!
 
Jag var med i första omgången, men därefter fick vi lite käppar i hjulet som gjorde att Saga gick in på "min" plats, vilket hon såklart gjorde med bravur! Ninn, Gabbi och Karin red samtliga 4 omgångar - så grymma tjejer!!
 
Nu siktar vi in oss på att träna och tävla under året för att kunna vara en kandidat till elitserien nästa år!
 
0 kommentarer
publicerat i Tävlingar
Taggar: ERK, div 1, elit2018, elitsatsning, framgång, inspiration, lag, motivation, ridsport

Tisdag och äntligen regn

Jobbveckan är i full gång. Efter en veckas semester finns det mycket att ta hand om både i maillådan men även i ärendehanteringssystemet vi använder. Men det är kul att få träffa alla igen!
 
Idag har det äntligen kommit lite regn. Markerna behövde det verkligen. Sune trimmades lite mer fokuserat igår, så han fick en lugnare dag idag. Grålle skrittas igång och är pigg och glad. Nästa tisdag ska han till kiropraktorn, och den 13e juni är det återbesök. Håll tummarna för att allt är OK nu :-)
 
Nu har jag precis lagt ut all min kurslitteratur på blocket. Det är många tusenlappar som står i bokhyllan, så tänker mig att det kan vara roligare att sälja och lägga pengarna på något annat. Håller tummarna för att få så mycket som möjligt sålt :-)
 
SUNE i sin fina sponsorutrustning från Basalt :-)
 

Duktig Sune i 1.10!

Sune var duktig på Sundbyholm. Han petade 1an, blev lite vinglig tills den. Sen fick jag göra en volt då han började stå emot vid utgången. Men i övrigt jättefin på alla hinder, gick på rätt antal galoppsprång och var som en "normal" häst att rida - riktigt härlig känsla. 
 
Jag valde att stryka honom i lördags, han drack ingenting under tävlingen i fredags, och även fast det bara var en klass blev det en ganska lång dag. Det skulle dessutom bli ännu varmare under lördagen, så jag vågade inte riskera att han skulle få en ny sväng med kolik. Så jag litade på mig magkänsla helt enkelt :-)
 
Grålle skrittade jag uppsuttet idag, han är allmänt mycket gladare sedan behandlingen vilket är positivt. Sune fick galoppera runt ån, med fokus på att han var rak och lade lika mycket vikt på båda bakbenen. Svårare än det låter på Sune, haha. Men på slutet var han fin!
 
Övrigt idag klippte jag en kompis häst, sedan har vi mest hängt i trädgården, Björne och jag. Nu är min semestervecka slut, och imorgon är det dags för jobb igen. Hoppas på att veckan går fort, sedan väntar 4 dagars ledighet igen :-)
 
Sune i 1.10 på Sportriders för några veckor sedan
 
Visa fler inlägg