Läsvärt!

Läste en artikel som jämför hästtjejer med machomän, väldigt intressant och allting de skriver är så sant!!


Läs hela artikeln HÄR!

Blåst!

PUHHHH, vilket väder det är ute! Blåser storm och är svinkallt...!

Just nu håller jag dock tummarna för att vi får behålla elen. Den försvann förresten igår kväll på delar av gården och jag var självklart ensam hemma... Hela mitt hus, stallet och halva av det stora huset slocknade. Det enda som fungerade var utebelysningen, hallen och köket inne i stora huset. Plus radion i stallet, creepy!
Fick gå över till grannen som hjälpte mig kolla i proppskåpet, men inget hade gått där. Så vi gick över till en annan granne och fick veta problemet - det hade uppstått en blixt mellan en traktor och ledningen. Alla ute i Smedstorp var delvis utan ström. Fick natta hästarna i mörkret, men de var lugna så det var skönt. Hur som helst kom strömmen tillbaka vid 23-tiden.

Idag har jag hunnit med att rida Ruh. Han kändes helt OK! Snart snart ge dem lunch och medan de äter ska jag packa hö. Senare idag ska jag även rida Grålle :)

Camir S !!

Här är bilder från Enköping förra helgen! Alla bilder är fotade av min kompis, Theresé Karlsson, gå in på hennes blogg och kika på alla hennes fina bilder. Hon är otroligt duktig!! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg :)


Precis uttagen från transporten, laddad Grålle?

Veterinärbesiktning

Veterinärbesiktning

Efter besiktningen, oj så laddad han är!

Framridning... Sötnos!

"Titta matte, jag nuddar inte backen"

Bushästen!

Inne på banan!

Finaste Grålle

<3

Omhoppningen

Omhoppningen

Sista hindret!

Landa snart?

Tusen tack Tessan för att bilder! :D
Visa fler inlägg