Fina hästar!

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, och det beror helt på att jag inte haft tid. Idag skulle jag haft två lektioner, men de blev inställda så jag fick en ledig dag lite hastigt och lustigt. Men det är väldigt skönt! Red Grålle och Birdie på morgonen, Ruh ska träna ikväll. Så just nu pluggar matte, alltid lika kul ;)

Tävlingen i söndags med Grålle gick bra, men lite stolpe ut. I 110 så var han verkligen superfin! Men jag red lite för långa vägar så det blev ett surt tidsfel.. 
Sedan i 120 (som gick på gräsbanan) var han ruggigt fin! Lugn och jag kunde rida på mina distanser och han låg kvar och väntade. Vi petade dock sista hindret, ett vitt räcke med grind som låg JÄTTELÖST! Han blev lite flack till det och jag hade inte 100% koll på högersidan, så vi snuddade lite och den föll... Men jag är supernöjd med Grålle! Bara lite småsaker att träna på :)

Birdie ska gå som vanligt from imorgon. Hon har skrittat + galopperat nu i en vecka och är pigg o glad. Hon tycker nog det är skönt att få börja jobba nu igen!

I helgen är det tävling på söndag! Ruh åker till Surahammar och hoppar en 110. Sedan helgen efter det är det dags för 130-debut med Grålle!!! :D

Tävlade ponny idag!

Idag var jag på Jump Club och dels jobbade på tävlingarna, men sen så tävlade jag även en ponny. Hoppade en LA med en C-ponny som är busig min sin ordinarie ryttare. Det var hans andra LA i livet, och jag tyckte han gjorde det bra. Han var tveksam och stod emot, jag fick direktiv av Lotta Björe att få runt honom. Det fick jag! Fick dock 8 fel med mig på vägen; ett pet och sedan var han ful och stannade på sista hindret. Men jag är nöjd med att han i övrigt skötte sig och kämpade på bra!

Kom hem från Rekasta vid kvart i 6, så då var det bara att gå ner o rida och fixa Grålle inför imorgon. Nu står han o äter kvällshöt, han är duschat och flätad inför imorgon :) Åker hemifrån vid 8 så det blir en lugn morgon :)

De senaste dagarna...

Det har varit fullt upp de senaste dagarna, vilket ni säkert märkt på bloggen. I tisdags var jag och tränade med Grålle på Rekasta. Det blev mycket travhoppning, studs, galoppbommar innan oxer-oxer samt så tränade vi att hoppa ett räcke från lång anridning.

G kändes bra! Var dock lite spänd i början och överhoppade sig lite. Men efter en stund slappnade han av ochh blev superfin. I oxer-oxer serien hoppade han runt 125 och sedan hoppade vi räcket på 135 :) han var så ruggigt fin i 135-språnget! En stjärna!

I onsdags åkte vi och tränade med Ruh. Han gick bra, men var dock ganska stressad och väldigt stark. Han hoppade trots det runda språng :) På slutet lugnade han ner sig och blev riktigt fin! Innan vi åkte till Tina red jag Grålle i paddocken, han var fin!

Idag longerade jag Grålle innan jag åkte till skolan. Han skötte sig bra! Sedan idag galopperade jag Birdie för första gången sedan hennes lilla uppehåll. Hon var lugn, men tyckte det var kul att få komma igång igen :)

Ja, det var lite kort om de senaste dagarna. I helgen tävlar Grålle på Jump Club (söndag). Han går 110 och 120. Jag ska även tävla en ponny under lördagen. Ska bli kul :)
Visa fler inlägg