Kört med transport

Grålle gick bra idag, även om han var lite halvtjurig! Tror han kan ha lite träningsvärk efter gårdagens träning, för han tyckte allting var jobbigt idag! Men efter en stund när han kom igång var han riktigt fin! Blev lite jogging i paddocken, som förövrigt fungerade väldigt bra!

Annars idag har jag packat hö, och även varit ute o kört med transport för första gången! Den skulle till verkstaden så då fick jag passa på att köra. Tyckte det gick väldigt bra för att vara första gången. Körde lite rondeller, inne i stan osv och det fungerade bra! Det blir nog värre sen när man ska backa, det får man höra från väldigt många att det är svårt! Men med övning ska det nog också gå bra! :)

Sol!

Nu ska jag ut o rida andra hästen för dagen; Grålle. Passade på att plugga lite medans de åt mat men nu är de klara så nu ska jag ut i solen igen! 
Ruh gick ganska bra! Joggade i paddocken o han kändes fin. Red på kombibettet då han varit ganska stark de senaste dagarna. Kändes bra att få lite mer att säga till om, även om han är SÅ mycket bättre än tidigare :)

Vid 13.45 är det sedan världscupen på SVTPlay som jag tänkte titta på. (Samtidigt som jag pluggar..)

Tränat på fm!

Imorse var jag med Grålle till Tina för lite träning! Det gick verkligen jättebra, och vi har tagit stora steg framåt trots att han knappt blivit riden. Han har mognat i huvudet så att säga! Fokuserade mycket på att få honom lugn och att han lyssnade på skänkeln ordentligt. Han var väldigt mjuk, lydig o allmänt härlig!

Vi jobbade med samma övningar som vi gjorde i onsdags. Det gick bra! Även om han fortfarande skjuter upp mig ur sadeln en del o blir svår att reglera. Men det är så mycket bättre! För att vara andra gången han hoppar lite mer efter vilan så gjorde han det väldigt bra och det bådar verkligen gott inför våren!

Under dagen har jag även hunnit åka till Västerås för att köpa lite nödvändigheter som hörlurar, mobilladdare o laptop-fodral. Höt är packat, rummet städat så snart ska jag sätta mig och plugga. Har prov på måndag och känner att jag behöver plugga ordentligt till det :)
Pappa har även plogat ridbanan, ska testa rida där imorgon för att de hur det är! :)


Visa fler inlägg