Måndag igen

Trots den tävlingsfria helgen känns det som om jag knappt varit hemma så mycket. Jag har varit i stallet i över 7h både lördag och söndag. I lördags var jag iväg och red en ponny som jag ska börja tävla åt ägaren nu i höst. En fin D-ponny som har fina kvaliteér så det ska bli spännande att de hur den är på tävling!
 
Mina hästar går fortsatt bra, Sune har fått tillbaka sitt "svung" i steget och han är väldigt pigg och glad. Han ska skritta några dagar till innan igångsättningen fortsätter. Grålle blandar jag trim på banan med att rida ut. Han gillar att få lufsa i skogen och det är bra för honom. Nästa helg är det tävling i Lurbo med Grålle lördag-söndag. Lördag är det final i div. 2 med laget och på söndag går han en 120. Riktigt laddad!
 
Men först ska en arbetsvecka klaras av. Kick-off med jobbet väntar tisdag-onsdag, på fredag får jag återigen vara på kontoret efter 1,5 vecka på "vift". Förra veckan var jag i Stockholm på utbildning två dagar, riktigt användbar information som jag hoppas få använda i närtid. 
 
 

Artikel på Hippson.se

Hippson har uppmärksammat Grålle och hans väg tillbaka till tävlingsbanorna från en skada som nästan kostade honom livet. En väldigt bra artikel som jag hoppas kan vara pushande för personer som kanske går igenom något liknande. Jag är bara såååå lycklig över att Grålle mår så bra i dagsläget och att han verkligen gillar att tävla. Världens bästa kämpe som förtjänar all uppmärksamhet som han kan få!
 
Om ni vill läsa artikeln finns den HÄR
 
Jag vill passa på att rikta ett speciellt TACK till Theresé som fotat alla bilder som är med i artikeln. Utan henne skulle jag inte alls ha så otroligt mycket fina bilder på alla mina hästar genom åren!

DM 2016

Lördag 120 A0: 4 fel
I lördags startade Grålle en 120 på Sportriders. En riktigt bra runda där han verkligen var på hugget, vi fick ett pet på A-hindret i andra två-kombinationen. Han låg på som sjutton i svängen, och jag visste att kombinationen var kort och ville inte komma med för mycket fart in. Hann inte riktigt bli klar i handen så vi petade A-hindret. Men i övrigt en superbra runda! Vi kom rätt på alla distanser och sprången var riktigt bra. Kul att ha Grålle så taggad också!
 
Söndag 125 A1:A DM för Seniorer: 0+0 fel 2a
Grålle har inte gått 125 sedan 2012, innan han fick sin nackskada. Han har gått super hela året och jag kände att det var dags att gå upp ett litet snäpp. Han var SÅ fin! Kom lite nära på 1an, men resten av rundan var verkligen superbra. Vi kämpade tillsammans och kom i mål med 0 fel! Till omhoppningen höjdes hinderna till 130. Min plan var att inte ta några dumma risker, utan ge Grålle en bra runda men att använda galoppen där det gick. Sagt och gjort, vi var felfria i omhoppningen och det räckte i slutändan till en andra plats i klassen och ett DM-silver! SÅÅ ROLIGT!! Grålle visade verkligen att han är redo för större utmaningar!
 
 
Planen framåt för Grålle nu är Lurbo om två helger. På lördagen går han lagfinalen i Div 2. På söndagen går han en 120. Helgen efter det går han i Enköping, en 120. Sedan har han några veckor ledigt innan det är dags för Hamre i november där han kommer få gå 120-125. Tanken är att han ska gå 120-125 resten av året för att matchas mot 130 till nästa år. 
 
Bilder som ingen mindre än Theresé tagit :-D
Lördag 120
Lördag 120
Lördag 120, fin höjd!
Klapp på duktig Grålle efter klassen
Söndag 125
Söndag 125
Söndag 125
Fokus inför omhoppning
Klapp på duktiga Grålle efter prisutdelning för klassen
Efter prisutdelning för klass och DM
Bästa skrutten <3
Visa fler inlägg