Dags för semester!

Det är hög tid för mig att sätta fart, om ca 3h blir jag upphämtad för att åka på semester med några vänner. Jag har inte ens börjat packa än, är inte klar med alla måste som ska göras kring hästarna och ja, jag ligger lite efter i tidsschemat helt enkelt! Det här blir min första semester på 2 år. Jag är ingen person som tycker om att åka bort, utan är mer en "hemester" typ. Men i år lyckades jag bli övertalad att åka bort. Vi åker till stockholms skärgård idag, och imorgon tar vi båten till Åland för att sedan stanna där tills på söndag! På måndag är det sedan dags för en 12 dagars arbetsvecka, så sitter nog ganska bra med lite vila innan dess!
 
Pappa får ansvaret för grabbarna under tiden jag är borta. Jag hoppas på att de sköter sig och håller sig lugna!
 
Filmerna från i lördags:
 
 
Filmerna från när jag tränade inför Märsta kommer, men inte än på några dagar. Nu måste jag få upp farten! Hoppas ni alla får en trevlig midsommar :)

Filmer kommer!

Har flera filmer från den senaste veckan som ska redigeras och laddas upp på youtube. Det är dels på hästarna från tisdags när jag hopptränade dem här hemma, men även från de 4 starter som gjordes på Märsta igår. Men tills dess att jag satt mig ner och börjat, så bjuder jag på en maffig bild på Sune! När man hoppar honom nu för tiden är det mantag som gäller för att man ska lyckas hänga med i hans fantastiska språng! 

Hindret är ca 115 högt, höjden har han inga problem med i alla fall!
Foto: Theresé Karlsson
 
Hästarna skötte sig bra igår, inga som helst problem att åka med dem tillsammans. Jag trodde på förhand att Sune skulle bli lite orolig, men han var hur lugn som helst och istället var det Grålle som skrek o hade sig. Sune hoppade fantastiskt bra i gårdagens andra klass, tyvärr en ryttarmiss och 4 fel men trotsdet en placering i avd B och rosett med hem! Grålle bråkade som vanligt vid utgången, visserligen kommer vi ur det men det är så jäkla surt när han är felfri på hinder och hoppar fantastiskt bra! Bara att fortsätta traggla!

Shopping fredag

Den första roliga nyheten för dagen är att jag köpt mig en häst till. Eller rättare sagt en ponny! Vi har haft Lilleman på foder under 2,5 år, men nu kände hans ägare att det var dags att sälja och jag köpte honom gladeligen. Han är en så otroligt viktig del för gården, utan honom skulle de stora grabbarna vara helt lost haha. Det jag gillar absolut bäst med honom är att han är så otroligt glad och livfull, han är en trygghet för de andra hästarna och kan stanna hemma själv om jag ska iväg med de andra hästarna. Dessutom är han ingen rymmare *peppar peppar* vilket är otroligt skönt. Han är nu den tredje hästen jag köpt för egna pengar!
 
Dessa busiga ögon får en alltid på bra humör!
 
Nu på kvällskvisten var jag och hämtade vår nya transport hos Flodberg på Västerås Hästtransportcenter! Känns så otroligt skönt att ha en transport som gör att jag kan få med mig båda mina hästar. Har alltså köpt en Thule Diamant, årsmodell 2011 där jag får lasta hela 1120kg. Den har alla faciliteter som vår förra, inklusive kamera med större monitor, plus att den är bredare. Jag är helnöjd! 
 
Nu står den nya fordonskombinationen äntligen vid stallet! Jag får köra med min bil också, men då endast lasta en häst. Så nu ska jag börja spara pengar för att inom nått år förhoppningsvis kunna köpa mig en annan bil som får dra lite mer! Drömmen är en Volkswagen Tiguan........
 
Nu ska jag sova, imorgon väntar jobb 09.30-18.20! Lika bra att jag jobbar nu 7 dagar i rad så jag får en chans att tjäna in lite pengar nu när spenderarbyxora varit på! Sov gott allesammans!
Visa fler inlägg