Lugnt och skönt

Då var påsken slut för i år. Det har varit en lugn och skön påsk för mig. Jag har varit ensam på gården sen i torsdags, så jag har verkligen kunnat ladda upp batterierna. Det finns faktiskt inget bättre än att få skrota runt i sin takt och fixa med allt det man tycker behövs. 
 
Imorgon är det vardag igen. Jag ska jobba på Westinghouse tisdag och torsdag denna vecka, dessutom jobbar jag lördag och söndag på rusta. Vi har två inlämningar denna vecka, en i projektledning och den andra i programmering. De är näst intill klara så det känns skönt. 
 
Just nu sitter jag ute på altanen och njuter av lugnet på landet och det fina vädret. Sune trimmades under förmiddagen, Grålle har varit ute på promenad och alla de övriga sysslorna är klara. Så nu ska jag plugga lite innan det är dags att ta in hästarna vid 20.45.
 
 

YES!!

Vilken lycka!! Grålle hoppade runt banan felfritt, utan tendenser till att protestera vid utgången. Idag satte jag bara upp en galopp och höll den banan igenom, det var bara att lotsa kungen runt banan och han skötte resten själv.
 
Så härligt att vara tillbaka med Grålle! Han kommer fortsätta åka ut och hoppa småklasser nu framöver, hitta lyckan i tävling igen och känna att det inte gör ont. Åh vad jag saknat min trogna tävlingskamrat <3
 
 
 
Nu går alla hästarna i hagarna utan täcken och myser. Sånt otroligt härligt väder ute!
 
Visa fler inlägg