2a!

Idag startade jag och Grålle en 110 på hemmaklubben, Sportriders. Det slutade med en fin andra plats! Duktiga Grålle!

Filmen kommer så fort jag överfört den till datorn. Rundan kändes riktigt bra, och det var kul att verkligen testa rida mot klockan! Imorgon kommer Lena Rosqvist ut och ger Grålle välförtjänt behandling i form av laser, massage, akupunktur osv.
Sune red jag hemma på ridbanan, han skötte sig överlag väldigt bra. Hoppade lite småhinder och det gjorde han avspänt så snart är det dags att börja hoppa honom ordentligt igen!

Comeback

2013-05-21 var sist vi startade en 120-klass. Jag och Grålle. Då utgick vi. Det har gått nästan 2 år sedan den dagen. 2 år av sorg, förtvivlan, hopp och en jäkla massa kämpande. Men det har betalat av sig. I söndags var vi tillbaka. På riktigt. 
 
110
 
120
 
 
Två starter. Två dubbelt felfria rundor. Två placeringar. Vår första 120-placering i avd A. Jag är så stolt över min tappra krigare i grått. Finns inga superlativ som kan beskriva hans kämparglöd!!
 
Igår lekte han runt på träningen för Micke. Först tränade vi på att ha de ordentligt tillbaka, räcke ur sväng 5 språng till en 3 kombination med 2 språng emellan. Grålle ville gärna springa på lite, men efter några gånger gjorde han det riktigt bra. Övningen efter det var tvärt emot - trippelbarr ur sväng, 3 språng lite fram till räcke-oxer kombination med 7,80 mellan A och B. Förut har vi haft lite svårt att komma ur svängar med tryck, men det var inga problem nu inte. Han lekte igenom den linjen trots att den låg på 120. Bästa Grålle!
Visa fler inlägg