Hard work!

Var inte hemma förrän 22.15 igår kväll. Kom från jobbet vid 20.45 och sen stannade vi och åt på vägen hem. Det var bara bums i säng när jag väl var hemma, för att sedan masa sig upp vid 6 imorse. Fixade stallet, och nu är även båda hästarna motionerade för idag. Grålle skrittades ut och Sune reds i sommarhagen. Båda skötte sig bra!
 
Om en liten stund ska hästarna få lunch och sedan åker jag till jobbet. Har kvällspasset även idag, blir kul! Även fast det är intensivt nu med jobb, skola och hästar så tycker jag det är väldigt roligt! Jobbet är varierande och man utvecklas hela tiden, alla kollegor är roliga och hjälpsamma så ja, jobba är ju skitkul!
 

Nästa tävling

Nästa tävling är den 10/3, då en lokal i Eskilstuna med Sune! Hans livsdebut på tävlingsbanorna, spännande!! Han kommer att gå en 90 cm.
 

Ny vecka, ny stad

Den nya veckan är i full gång, jag jobbar denna vecka i Uppsala så det är lite nya saker att se o lära. 
I måndags ringde klockan vid 5, släppte ut hästarna o mockade för att sedan jobba 8-17. Hemma strax efter 18 för att då rida två hästar och sedan somnade jag lätt vid 20.45. Igår var det en tidig morgon igen, upp 4 och jobbade 6-15. Men eftersom jag kom hem i bra tid och Grålle vilade så passade jag på att åka till ridhuset med Sune. Trimmade honom bara på backen, men han var otroligt fin. Avslappnad och jobbade i en låg form, och använde hela ryggen! Det har blivit en stor skillnad sedan Lena var här. 
 
Idag fick jag sovmorgon till kl 6, då fixade jag hästarna o stallet. Vid halv 8 gick jag sedan ut och red Grålle i sommarhagen. Han var väldigt fin, pigg och glad! Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet. Idag och imorgon jobbar jag kväll, vilket betyder 12-20.30. Är hemma vid 21.30 eller strax därefter, så pappa tar in hästarna samt nattar dem. 
 
Dags att sätta fart!
Visa fler inlägg