När man älskar det man gör...

... så spelar det ingen roll om det spöregnar ute. Man klär på sig och ger sig ut ändå. Hårt arbete föder framgång. Inom ridsporten får man kämpa hårt för att komma dit man vill. Det är tidiga mornar, sena kvällar, mycket pengar och hårt slit. Men för mig är det värt allt det. Det här är det jag lever för. 
 
Foto: Theresé Karlsson
 

Framsteg

Hästarna trimmas för fullt just nu och Sune har gjort väldigt stora framsteg. Han är så fin i ridningen och har fått bättre självförtreoende i hoppningen. Ska bli så kul att höra vad Anita säger på tisdag! 
Grålle går bra, men han är lite "som vanligt" vilket gör det ännu mer spännande att höra vad Anita säger. Jag behöver nog ha ett lite annat tänk på honom än vad jag haft hittills. 
Bild från i söndags, riktigt effektfulla i och med den vita himmelen. 
 
Imorgon ska båda hästarna få gå ut i skogen och skrota. Träningen är flyttad från helgen till veckan, vilket oturligt nog betyder att jag endast kan vara med en dag. Men vi får passa på då istället. 
 
Nu ska jag strax krypa ner i sängen, önskar er en fortsatt fin vecka!

Trimmat!

Idag trimmade jag båda hästarna på ridbanan med en massa bommar och småhinder. Jag flyttade med min hinderpark till stallet där hästarna står nu, just för att jag ska kunna fortsätta trimma på den nivån jag vill. Fokus just nu är studs och bommar, för att få dem lite kvickare. Båda hästarna gick bra, Grålle är lite trög i munnen men det hoppas jag få hjälp med nästa helg. Sune gick även han bra, gjorde övningarna bra även om man verkligen måste få honom att våga mer. Men det går sakta men säkert framåt. 
 
Önskar er alla en trevlig midsommar!
 
 
Visa fler inlägg