Masserade hästar

Imorse var Monica här och kollade igenom hästarna. Sune var fortfarande lite sne, men mycket bättre än förra gången. Lite öm i brytningen mellan ländryggen och korset. Men han blev masserad och lasrad, kommer även få ha back on track-täcke på nätterna oktober ut. I övrigt tyckte hon att han var mer välmusklad och rund än förra gången! 
 
Grålle var stum i bindvävnaden. Alltså att musklerna är fräsha, men huden är stum. Hon masserade loss det och fick ett bra resultat. Grålle ska sluta äta betfor, och endast äta havre på morgonen. Ska försöka få bort så mycket av sockret som möjligt. Kommer troligtvis även ta blodprov på honom för att se hans allmänna hälsotillstånd. Men mer om det vet jag imorgon när jag pratat med Chris. 
 
Nu ska jag alldeles strax ha möte. Förhoppningsvis får vi en del gjort på projektet. Därefter blir det att fortsätta läsa om projektledningsmetodik.

Söndag med jobb

Gårdagens loppis var rolig. Fick några saker sålda, men köpte mer. Köpte bland annat pessoalounge (nu du Grålle!), equality line-schabrak, ett träns att ha hemma o så. Blev helt enkelt lite bra-att-ha saker! Var hemma strax innan 14, då red jag båda hästarna. Grålle trimmades på ridbanan. Har börjat hitta knapparna för att undvika konflikter med honom när han har så mycket energi att han inte använder hjärnan. Går riktigt riktigt bra nu - kul!! Har dessutom planerat in en tävling med honom, den 19 oktober i Hamre! FINALLY! 
Sune joggades på grusvägarna, var lite spänd med gick ok!
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Red Sune på kvällen i paddocken, skönt att ha en med belysning. Jobbade igenom sidorna lite mer och kändes som om han kom loss ganska bra. Imorgon bitti kommer Monica hit och kollar igenom dem båda. Ska bli skönt att få det checkat så man vet om det är något som stör dem! 
 
Nu ska jag plugga resten av kvällen. Imorgon ringer klockan vid 6, ska fixa stallet och även hinna plugga lite innan Monica kommer vid 9. Efter lunch har jag möten och på kvällen blir det ett pass på gymmet!

Äntligen helg, men ingen ledighet för det..

Gårdagen bestod av långa möten. Satt totalt i 5h, man blir lagom seg efter det. Har i regel minst ett möte varje dag, så att man har mycket ledig tid när jag pluggar på distans stämmer inte in! Man ska trotsallt plugga 60h per vecka (vid heltidsstudier), planerar man tiden väl brukar man nästan komma upp i de timmarna. Jag har dessutom 3 hästar, hästgård, min egna träning och snart dubbla jobb. Inte undra på att jag stundtals känner mig stressad... Men tur att man är lite galen så man fortsätter ;)
 
Mellan gårdagens möten klämde jag in att rida hästarna. Grålle skrittades ut, blev lite protester men tillslut gav Camaro M-humöret upp och han traskade snällt på. Sunes ben var bättre, så han joggades i paddocken. Har på sig back on track-lindor dagligen, mest för säkerhetsskull. Han gick hur som helst väldigt bra, skulle helst ha honom ett snäpp mer avspänd, men det kommer nog med tiden. 
 
Idag har hästarna fått fina fötter, Kristian var här och skodde dem alla. Grålle har busat av sig på linan och jag får se vad Sune får göra för kul i eftermiddag. Snart har jag handledarmöte, som lär ta runt 40 min. Senare idag ska jag till gymmet, tränade armar igår så idag blir det nog lite svank o mage, kanske lite ben också. Efter det blir det hem till mamma en sväng och därefter idol hos en kompis. Imorgon ska jag på hästloppis under stora delar av dagen och på söndag jobbar jag på Rusta. Kul med ledighet ;)
 
Nu ska jag starta en tvättmaskin och därefter skriva på rapporten om varför alla IT-projekt misslyckas. Vi hörs!
Visa fler inlägg