Vad händer?

Humöret går lite upp och ner för tillfället. Mina benhinnor spelar mig ett spratt som vanligt, och jag kan inte springa utan smärta i benen... Även om jag som idag hade tränat ben på gymmet i 1,5h och därefter ska springa så får jag ont. Inte den bästa uppladdningen för tjejmilen som närmar sig. Men ska åka till Intersport imorgon och se om de kan hjälpa mig.
 
Men en sak som jag är väldigt glad över är att jag kom in på mitt förstahandsval på höstens antagning till universitetet! Så den 26e augusti påbörjar jag min 3-åriga utbildning på programmet IT, projektledning och affärssystem från Karlstads Universitet! Den är på distans, men kommer säkert behöva åka dit under tidens gång. Men vi har släkt där är det inte så farligt trots allt :) Så nu blir det fullt fokus på studierna. Kommer fortsätta jobba på Rusta, men (förhoppningsvis) inte lika mycket som nu.
 
Hästarna sover idag sin andra natt ute. Igår var det så kompiöst varmt under dagen och de var väldigt besvärade av bromsarna, så då fick de komma in mellan 11-17 och gå ute på natten istället. Idag har bäddarna tagits ut och alla vita väggar+boxfronter är skurade! Nu ska det bara slipas, målas och laseras innan de får komma in igen, men då till ett mycket fräschare stall. Hoppas bara på att det inte blir värmebölja nu, utan att vädret fortsätter vara ungefär som idag. Varken jag eller hästarna är speciellt förtjusta i 27 grader och stekande sol.
 
Har varit ledig i helgen och är ledig även måndag och tisdag. Sedan jobbar jag 7-14 resten av veckan. Jobbar sedan lördag och ledig söndag. Blir en ganska skön vecka! Har även planerat in en tävling med Sune, den 31 juli på Sundbyholm. Äntligen tävling igen!!! När det gäller Grålle så har jag tagit beslutet att han inte kommer tävla något mer utomhus i år, utan vi satsar på inomhussäsongen istället. Nu ska han byggas upp igen, men styrka etc. Skynd långsamt, även denna gång...
 
Så är läget just nu. Hittade förresten Lilleman i Grålles hage imorse (han brukar gå med Sune). Han hade smitit under tråden vid grinden som hängde snett. Han ville väl helt enkelt vara en trygghet för dem båda under natten. Haha, han är bra söt ibland!
 
Nu ska jag sova! Godnatt allesammans

Snart (jobbar)helg!

En dag kvar tills helg! Visserligen jobbar jag hela dagarna så det blir inte så mycket vila för min del.. Men cash is king, som man brukar säga.
 
Planen var igår att åka med Grålle till Tina på fm, men den planen ändrades då jag istället fick en arbetsintervju i Västerås på morgonen. Jag red honom hemma istället, han kändes väldigt fin. Han har börjat sköta sig mycket bättre och han har börjat muskla sig bra på ryggen. Även Sune går bra, men känns stundtals lite trött. Blir att höja hans foder lite mer och sedan ge honom en extra vilodag i helgen. Det borde göra susen!
 
Idag efter att jag ridit hästarna åkte jag till gymmet. Igår körde jag ben (som var härligt möra idag) och idag blev det armar och lite mage. Imorgon blir det bara löpning, 5km i spåret efter jobbet! Sitter och kollar runt lite på olika pulsklockor, skulle gärna vilja ha en för att enkelt kunna se vart jag ligger under själva passet... Blir att fortsätta kolla runt och se om jag hittar en som faller mig i smaken.
 
Nu ska jag strax sova för att orka upp vid 6 imorgon. Jobbar mellan 8-14, så det blir en ganska kort men intensiv arbetsdag.
 

Öronbild på Grålle-bus
Trötta ben efter att ha ridit två hästar och kört 1,5 h styrka på gymmet!

Snart mot jobbet

Hästarna reds på gräsbanan en sväng imorse. Grålle var superfin, Sune kändes lite trött. Men båda två jobbade på bra. Tänkte på hur skönt det är att ha trafiksäkra hästar. För att ta mig till gräsbanan måste jag rids över en ganska väl trafikerad väg. Men hästarna väntar lugnt tills det är dags att gå över. Idag mötte vi dessutom traktorer och motorcyklar och hästarna bryr sig inte. Skönt!!
 
Vid 14 börjar jag jobba. Försöker hitta motivationen, går lite trögt men den kommer väl till slut. Är ändå ledig tisdag och onsdag, så det blir en mjukstart efter en veckas ledighet. Imorgon ska jag, mamma och brorsan upp till Skinnskatteberg för att hälsa på farmor och farfar. Hoppas på fint väder!
 
Idag är det träningsledigt. Gymmade alla dagar förra veckan, så idag ska kroppen få en dag att återhämta sig. Kommer inte ha samma tid att gymma varje dag nu när jag börjar jobba igen, men målet är att hinna med gymmet 4-5 dagar i veckan och löpträna 2-3 dagar i veckan. Får se om jag hinner med allt, men allting går bara man vill :)
 

Mina nya träningsskor! Grymt sköna!
 
 
Beställde nytt proteinpulver förra veckan, 4kg med jordgubbssmak.
Borde räcka ett tag..
Visa fler inlägg