Fina hästar

Hur värdelöst är det inte att ha missat allt från Göteborg? Hade verkligen velat se finalen idag, men istället får jag spara det tills på tisdag när jag är ledig. 
 
Som jag skrivit förut så jobbar jag en hel del just nu. Denna vecka blev det 42 arbetade timmar, men veckan som drar igång imorgon blir det mildare. Då jobbar jag bara måndag, onsdag, torsdag och fredag. Ledig lördag och söndag för tävling med Grålle, de två avslutande omgångarna i div 1!
 
Hästarna går väldigt bra. Hoppade båda hemma igår, Grålle var lite ringrostig i början men avslutade med att hoppa en bana på 120 väldigt övertygande. Vilka klasser det blir nästa helg är inte spikat, men vi börjar helgen med en 125. 
Sune hoppade samma bana igår, hade ställt fram alla titthinder vi har och han hoppade snällt över allting på första försöket. Han har verkligen utvecklats! Hans nästa tävling är i Vänsta den 11 maj. 
 
Nu har ni fått en snabb uppdatering om läget, tänkte uppdatera lite mer under tisdag när jag är ledig. Imorgon ska stall och hästar fixas innan klockan 11, då jag börjar jobba. Jobbar fram tills 19, och kl. 19.30 har jag projektmöte. Busy busy!

FELFRI!!

På onsdag har Sune varit hos mig i ett år. Ett år fyllt av blod, svett och tårar. Vi har kämpat, från att inte kunna gå över en bom som låg på marken, till att idag starta sin livs tredje tävling och dessutom vara felfri! Jag är så lycklig, och stolt! Tänk vad långt han kommit, han är en helt annan häst än den han var när han kom. Helt underbar, en sådan vilja och stort hjärta får man leta efter. 
 
Med andra ord måste vi gjort någonting rätt under detta år. Men jag hade inte kunnat klara det utan Tina, hon har varit ett stort stöd och support under hela tiden så hon är lika delaktig hon. Men nu är det bara att köra på, allting går bara man vill. 
Ingenting är omöjligt, de omöjliga tar bara lite längre tid!
 
Idag kändes han mer avslappnad än tidigare, visst tittar han inne på banan och kryper intill hinderna. Men idag kunde han ha koll på flera saker samtidigt. Ska bli så härligt att se hur långt han kan gå, tror verkligen på honom!
 
 

Lördag

Usch, idag kände jag mig sliten. Kroppen skriker efter vila, men den får härda ut. Idag har jag jobbat mellan 11-17, hann med att rida innan jobbet vilket har gett mig en lugn kväll. Har passat på att städa, tvätta plugga och andra nödvändiga saker. Ska snart jag gå ut och plocka in hästarna, Sune ska även göras fin inför imorgon. Imorgon går han en 90-klass på Jälla. Får vi se om han kan hålla upp tassarna denna gång.
 
Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag-söndag. Måndag jobbar jag 7-14, men de resterande dagarna jobbar jag kväll (12-20.30 eller 10-18). Tisdag kväll har jag även projektmöte, så jag kommer hålla mig sysselsatt. Blir ändå ganska skönt att hinna med hästarna innan jobbet, då kan man ta det lugnt när man väl kommer hem på kvällen.
 
Grålles nästa tävling är på Rocklunda den 4-5/5. Då avgörs division 1!! 
 
Nysladdad ridbana, det gillar vi!
Visa fler inlägg