Lördag

Igår reds båda hästarna innan jag började jobba kl.12. Sune jobbades i paddocken och Grålle på gräsbanan, de båda gick väldigt bra. 
Jobbade sedan som sagt mellan 12-19, och när jag kom hem åt jag lite grillat innan jag sedan gav mig ut på en joggingtur. Blev 3km, lite lagom för att få bort träningsvärken. 
 
Imorse gick jag upp vid 7 för att hinna rida Grålle innan jag skulle till jobbet. Blev gräsbanan även idag, han kändes fin. Jobbade mycket lösgörande, fick loss det väldigt bra på slutet. Jobbade mellan 10-17, 17.30 hade jag sedan projektmöte. Det varade i en timme och därefter gick jag ut o red Sune. Red bort till gräsbanan, blev inget stenhårt pass eftersom det var så himla varmt ute. Sune kändes lite trött, men i övrigt fin. 
 
Efter jag fixat allt i stallet fixade jag ihop lite middag, två majskolvar och en halv melon. Grymt omotiverande att ställa sig och laga mat kl. 20.15 på kvällen! Men jag blev mätt, det är huvudsaken. 
Imorgon jobbar jag 10-17 igen, innan jobbet ska jag hinna med att rida Sune och direkt efter jobbet åker jag till gymmet. 
 
Nu måste jag speca lite krav, hörs imorgon!
 

Sköna, lediga torsdag!

Igår var Grålle iväg och tränade. Han gick bra, fick ingen "wow-känsla" men han känns ändå mycket bättre än för några veckor sedan. Behandlingen har nog gjort sitt! Har även bokat tid hos Mustang den 3/6 så vi får kolla upp sadeln, lika bra!
 
Idag har jag varit ledig, alltid lika skönt. Man uppskattar verkligen de lediga dagarna nu när man jobbar så mycket, speciellt när det är så härligt väder som idag!
Började med att fixa stallet vid 6 imorse. När jag var klar med det la jag mig en timme på massagedynan innan jag la mig och sov ytterligare 1,5 h. Lika bra att passa på! Strax efter 9 var jag ute i stallet, började med att rida Sune på gräsbanan. Lite konditionspass, mycket galopp. Han skötte sig väldigt bra, verkade uppskatta att få galoppera på större ytor. Även Grålle reds till gräsbanan, han fick ett ordentligt skrittpass där jag jobbade igenom sidorna ett snäpp längre än vanligt för att verkligen få honom lösgjord. Gick bra på slutet!
 
Var klar med hästarna vid 11.30, då fick de lunch-hö och jag satte mig med studierna. Har skrivit del 3 av loggboken till IT-projektskursen. Vid 17 mötte jag sedan upp en kompis på gymmet för lite träning. Nu har jag fixat gymkort för 3 månader framåt så nu är det bara att pressa in det i tidschemat också. Allting går bara man vill! Var på gymmet mellan 17-19.30, först en springtur i solen och därefter gym. Grymt härligt och roligt att komma igång med träningen på allvar!
 
Imorgon ska jag fixa hästarna innan jobbet, lutar mot gräsbanan även då. Nu jobbar jag de 4 kommande dagarna, imorgon mellan 12-19 och helgen 10-17. Inga jättelånga dagar vilket jag tackar för!
 
Nu ska jag plugga lite innan jag ska sova!

Mycket att stå i

Det som skulle blivit min längsta ledighet sedan feburari slutade med att jag fick hoppa in och jobba.. Skulle precis åka till gymmet igår när de ringde, så det var bara att byta om och åka till jobbet istället. Jobbade 9.45 - 17 och när jag sedan kom hem reds båda hästarna upp till gräsbanan. Nu jobbar jag 7 av de kommande 8 dagarna, plus att kurserna börjar att dra sig mot inlämningsdatumet, bara att bita ihop!
 
Idag jobbades Sune på morgonen innan jag skulle till läkaren. Hos läkaren fick jag samma besked som de senaste åren, jag har fortfarande mikrocytär anemi. Jag har varit hos flera läkare de senaste åren men ingen kan knäcka svaret på gåtan som dagens läkare uttryckte sig. 
 
När jag kom hem från läkaren fick hästarna lunch och jag gav mig ut på en springtur. Nu ska jag alldeles strax åka in till stan igen, men denna gång för jobb 14-20.30.
 
Sune-bus!
Visa fler inlägg