Intensiv helg

En intensiv helg har övergått till en spännande vecka. I helgen var det möhippa för min goda vän som ska gifta sig. Den började vid 10 på lördagen när vi kidnappade henne hemma hos henne. Hon fick då på sig en ögonbindel och vi åkte vidare till Uppsala där vi åt en oerhört god brunch. Efter brunchen åkte vi vidare till Norrtälje och ett kollo som vi hade för oss själva. Där blev det bastu, sedan var tanken att det skulle badas isvak, men isen hade inte lagt sig så fegisarna rullade sig enbart i snön. Efter det fortsatte vi med en middag med tillhörande underhållning, och efter det blev det ut på krogen. Krogen var ingen höjdare, så vi åkte tillbaka till kollot och fortsatte där inpå morgontimmarna. Det blev väldigt lyckat och bruden var mycket nöjd :)
 
Jag var hemma efter lunch i söndags, så då red jag båda hästarna. Sune skötte sig oerhört bra, lugn och stabil. Grålle däremot, honom får man försöka lista ut. Alla som ridit en Camaro M-avkomma med enorm överskottsenergi vet vad jag pratar om ;) Ena sekunden travar han på med öronen framåt, nästa sekund gör han caprioller i luften och står på bakbenen. Haha.. Man kan bara skratta åt den lilla knasbollen.
 
Idag har jag ridit båda hästarna igen, Sune lika snäll som vanligt och Grålle var en gnutta snällare idag. Nu sitter jag med uppsatsen i affärssystemskursen. Lite senare ska jag in till stan för att prova uppsättningar och äta middag med vännerna. Imorgon väntar en ny behandling hos kiropraktorn och en ny intervju hos ett av företagen jag träffade förra veckan. Onsdagen är inbokad med handledar- och gruppmöten med skolan. På torsdag/fredag ska jag hjälpa till att dekorera inför bröllopet och på lördag är det dags! Ska bli så kul att få klä upp sig med långklänning, håruppsättning och hela den baletten! 
 
Nu ska jag återgå till studierna, vi hörs!
 
 
 
 

4 år
Den 11/1 var det 4 år sedan byggsatsen till stallet kom. Tänk vad fort tiden går och vad mycket som hänt under dessa år.

Visa fler inlägg