Grymt!

Träningen igår med Ruh gick väldigt bra! Testade det nya bettet igen, det som han inte kan bita fast i, och han var otroligt fin! Hade stunds i galoppen och sköt verkligen ifrån med bakbenen i sprången. Han hoppade verkligen grymt bra!! Alltid lika kul när han är så, då får man lite hopp om att det finns en riktigt duktig hopphäst i honom. Idag får han ta det lite lugnare, och imorgon kommer det en tjej och provrider honom. Hoppas han sköter sig!

Ikväll är det träning med Grålle. Trimmade lite hemma igår och han kändes helt OK. Men först blir det en skoldag fram tills kl. 16.05 med en halvrolig håla på 4h. Då blir det att passa på att plugga lite! :)

Ruh - 4 år

Vår?

Igår hann jag inte med bloggen, då jag skulle rida Grålle, plocka in hästarna, klippa Ruh och plugga till två prov. Men nu är proven avklarade, och nästa prov är inte förrns på måndag nästa vecka vilket är skönt! Får i alla fall några kvällar som inte spenderas vid skolböcker, så då blir det 110% fokus på träningar istället! Idag är det träning med Ruh, imorgon är det träning med Grålle och på torsdag ska jag visa Ruh. Fullspäckade kvällar!

Imorse när jag vaknade låg det ett snötäcke på marken, men nu är det borta eftersom det varit sol och ganska varmt idag! Riktigt skönt väder, vill ha vår nu! :) Nu ska jag ut o rida Grålle innan träningen!

My Delight - TILL SALU

Nu är Ruh till salu! Har varit lite fram o tillbaka under årets gång men nu har vi bestämt oss för att han ska säljas. Under året har vi tränat upp styrkan på honom och han har börjar visa fina kvalitéer, men vi har även insett att han inte kommer kunna gå de klasser som jag så småning om vill kunna rida dvs 140/150. Han är en fantastiskt trevlig häst och har verkligen lärt mig massor under årets gång. Så nu hoppas jag att han får komma till någon och lära dem lika mycket som han lärt mig!

Söta lilla häst ;)

Så är ni intresserade av honom kan ni maila mig på linn.leneklint@live.se
HÄR kan ni se hans annons!
Visa fler inlägg